ビジネススクール、語学学校、海外取引を行う人材の育成、階層別実用国際ビジネススキル開発研修、 海外向けウェブサイト、パンフレットなどの作成支援、翻訳および校正を行っております。
ステライノベーションズへのお問い合わせはこちらから

About Stella Innovations - ステラについて -  Company Profile - 会社概要 -Stella Solutions - ステラのサービス -CSR -  CSRヘの取り組み -News & Events 最新情報・イベントRecruitment Information - 採用情報

お問い合わせ電話番号  Follow us on Facebook - ステライノベーションズ公式Facebookページ Follow us on Twitter - ステライノベーションズツイッター公式アカウント Blogger - Stella Chronicles ステライノベーションズ公式スタッフブログ

News & EventsトップPressRelease October - December 2012(Q4)

Press Release  October – December 2012 (Q4)

ニュースリリース  2013年2月1日

Looking back at the last quarter of 2012, let us briefly summarise our activities :
2012年の昨期を振り返りながら、当社の事業活動を簡単にまとめましょう。

1. Successfully completed the DBT project aimed at creating charismatic leaders in the aircraft industry. The project received recognition from Japanese Society for Engineering Education.

航空機業界におけるカリスマ的指導者の育成を目的とした、DBTプロジェクトを無事終了しました。このプロジェクトは、日本工学教育協会からエンジニアリング教育について業績賞をいただきました。

2. Successfully launched the Orion project for 2012. Our ongoing mission is to consult, support, offer know-how and due diligence to domestic companies working with companies abroad. We are proud to say that the Orion project has already had two fantastic successes.

オリオンプロジェクト2012を無事に立ち上げました。当社は、外国企業と取引を行う日本国内の企業へのコンサルタント、支援、ノウハウおよびデューデリジェンスをご提供しております。オリオンプロジェクトがすでに2つの素晴らしい成功を収めたことを、自信を持ってお伝え致します。

3. Expanded its university-client portfolio by offering and conducting presentation and communication training program to doctor course students at a highly respected state-run university in Tokai area.

東海地方の有名国立大学にて博士課程の学生に対し、プレゼンテーションおよびコミュニケーション向上プログラムを提供・実施し、大学クライアントのポートフォリオを拡張しました。

4. Commenced activities with a leading enterprise in the aerospace field with a task to improve and strengthen the skills of its engineers and managers in teleconferencing, presentation and negotiation to successfully compete on a global scale.

グローバルな規模で大活躍するために、電話会議、プレゼンテーション、そしてネゴシエーションにおいて、エンジニアと管理者の技術を向上/強化させるためのタスクを用いた、航空機業界の主要企業とのアクティビティを開始しました。

5. Created Stella Innovations' first official logo.

㈱ステライノベーションズ初の公式ロゴを制作しました。

6. 6. As a part of our CSR, offered free of charge consultation services to our community in entrepreneurship, translation and proof reading services and tax related issues.
    For more information please contact us.

CSRの一環として、事業拡大、翻訳/英文校正業務、租税関連問題に関する無料コンサルテーション・サービスを提供しました。
    ※さらに詳しい情報が必要な方はお問い合わせフォームからご連絡ください。

株式会社ステライノベーションズ

2013.02.1 公開

企業情報 | 個人情報保護方針 | アクセス | サイトマップ お問い合わせ